Gezellige middag met het bedrijf

Wat een leuk spel is dit. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!

5,0 rating
Milou van Ammers

Wat een leuke dag

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om iets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!

5,0 rating
Pieter Zwart

Wat een ervaring!

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.

5,0 rating
Tim Hol

Echt geweldig!

"Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over 'De Team Strijd' gehad. Geweldige kostuums ook! We kijken uit naar de foto’s.

5,0 rating
Mathilde Hoekman

Effectieve teambuilding training!

De training was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van 'De Strijd' kwamen alle sterke en mindere punten naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!

5,0 rating
Rutger Timmer

Super ervaring!

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!

5,0 rating
Clvijn Zuidermavo - Quint de Ruijter

Leuke avond met internationaal gezelschap

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat 'De Strijd' in het Engels gedaan kon worden was erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.

4,0 rating
Madelon van der Wielen

Mooie dag met 22 collega's

We begonnen de dag met 'De Strijd' op een locatie middenin Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald om anderhalf uur te varen in combinatie met een andere activiteit. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk Slierendrecht voor het alles afstemmen op onze wensen!

4,0 rating
Miriam Timas

Een aanrader!

De Team Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan in Stadsbrasserie Rotterdam en na de teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!

5,0 rating
Nearfield Instruments | Sharita Nandpersad

Zeer geslaagd afdelings uitje!

Zeer geslaagd afdelingsuitje ! Met 40 personen 'De Bedrijf Strijd' doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel positieven reacties gekregen als organisators !

5,0 rating
UMC Utrecht - Gurbey en Anka Snel