Teamuitje

Speel 'De Strijd' met collega's, vrienden of familie

Speel De Strijd met je team

De Strijd is het meest sensationele teambuilding spel. Het laat je laat sidderen, lachen en juichen. Niet met een paar mensen in een muffig hokje met claustro neigingen, maar mogelijk in iedere ruimte die je maar wilt. De Strijd is de teambuilding activiteit waar competenties als samenwerken en communicatie getraind worden.

Effect

Communicatie en vertrouwen staan centraal om het spel succesvol te spelen. Een ideale manier om jouw team te versterken en plezier te hebben. De Strijd daagt uit en zorgt voor verbintenis. Niet alleen vandaag maar ook een lange tijd na deze belevenis. Een uitje met effect dus. Een dagdeel vullende belevenis met een goede combinatie van plezier en verdieping.

De Team Strijd is niet zomaar een teambuilding activiteit maar een avontuur. Team tegen team, man tegen man, vrouw tegen vrouw. Met uiteindelijk een geweldige ervaring en een team dat de wereld aankan en op elkaar durft te vertrouwen.

Bereken je prijs

Gebruik de slider om een prijsindicatie te krijgen van jouw groepsgrootte. Het vertoonde bedrag is een indicatie en is exclusief extra kosten.

Aantal personen:

Aantal personen: 1

Prijs per persoon: € 0
 Excl. BTW

Totaal bedrag: € 675,00
 Excl. BTW

4,6 rating
(5)

Tot 333 personen

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

1,5 uur

Veelgestelde vragen

Inclusief

  • Professionele spelmakers

  • Decor, kleding en rekwisieten

  • Special effects in licht en geluid

  • Prijs voor het winnende team

Vrijblijvend advies?

Echt geweldig!

“Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over ‘De Team Strijd‘ gehad. Geweldige kostuums ook! We kijken uit naar de foto’s.

5,0 rating
Mathilde Hoekman

19 april 2019

Super ervaring!

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!

5,0 rating
Clvijn Zuidermavo - Quint de Ruijter

19 april 2019

Leuke avond met internationaal gezelschap

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat ‘De Strijd’ in het Engels gedaan kon worden was erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.

4,0 rating
Madelon van der Wielen

13 maart 2019

Mooie dag met 22 collega's

We begonnen de dag met ‘De Strijd’ op een locatie middenin Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald om anderhalf uur te varen in combinatie met een andere activiteit. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk Slierendrecht voor het alles afstemmen op onze wensen!

4,0 rating
Miriam Timas

12 januari 2019

Een aanrader!

De Team Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan in Stadsbrasserie Rotterdam en na de teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!

5,0 rating
Nearfield Instruments | Sharita Nandpersad

24 december 2018

Veelgestelde vragen De Strijd: Teamuitje

De Strijd neemt je mee terug naar de 17de eeuw, waar je je waant in het vervloekte VOC schip De Eenhoorn! Het is de laatste reis op weg naar Amsterdam. De scheepsbel luidt en het spel start. Los samen binnen de de tijd alle opdrachten op met jouw team en ontsnap samen aan De Vloek die jullie te wachten staat. De spellen zijn zo ontwikkeld dat je elkaar nodig hebt en zorgvuldige communicatie resultaat oplevert. Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel is een beloningsmoment dat je samen met jouw team viert.

In principe is De Strijd bedoeld voor volwassenen. Toch kinderen in het gezelschap? Wij zorgen ervoor dat de spelbegeleiders op de hoogte zijn en extra hulp bieden. Wel raden we in dit geval het spel aan voor kinderen vanaf 11 jaar. De Strijd speelt zich af in één ruimte. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit geen enkel probleem.

Op de maan na overal! Een bedrijfskantine, restaurant of hal? Het is allemaal mogelijk. Tijdens De Strijd is het belangrijk dat het gevoel klopt en ieder compleet opgaat in de sfeer. Daarom kleden wij elke ruimte compleet aan tot op de laatste details!

Natuurlijk! Speel De Strijd als onderdeel van een programma of vraag onze eventplanners wat er nog meer mogelijk is. Een aansluitend diner, lunchpakketen, een fotograaf, paraplu’s, een touringcar, hotelovernachtingen je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor jou. Waarom? Omdat we willen dat je geniet van een onvergetelijk uitje waarbij je volledig ontzorgt wordt.

Ja dat kan! Graag maken we je uitje extra bijzonder door De Strijd aan te passen of  helemaal speciaal voor jou op maat te maken.

Ieder uitje wordt begeleid door één of meerdere professionals. Onze spelmakers arriveren op de afgesproken tijd op locatie. Je hoeft ze slechts de juiste ruimte te wijzen, zij zorgen voor de opbouw van het spel. Vervolgens ontvangen ze jouw gezelschap voor de groepsindeling en speluitleg. Zodra je het speelveld betreedt en de klok begint te tikken, ga je meteen van start en vergeet je de rest van de wereld.

Dat kan. Graag ontvangen we van te voren de teamindeling. Hoeveel personen er in een team zitten hangt af van de groepsgrootte. Onze eventplanners staan voor je klaar om je te adviseren.

Ja, voor bedrijven is het mogelijk om op factuur te betalen. De administratiekosten bedragen € 22,50 excl. 21% btw.

Annuleren is mogelijk, maar daarvoor gelden wel een aantal voorwaarden. Als je De Strijd boekt rekent de kapitein van De Eenhoorn namelijk op je komst.

Al een plan of vaag idee? Vul hier het aanvraagformulier in. Zodra wij je aanvraag formulier ontvangen gaan we aan de slag! Eerst nemen wij contact op om je aanvraag door te nemen. Heb je liever een warme stem aan de lijn? Bel ons snel. dan kunnen we nóg meer vertellen.