Congres break-out

Een inspirerende break in jouw congres programma

Speel De Strijd tijdens jouw congres

Maak jouw congres tot een succes met het meest sensationele teambuilding spel. De Strijd maakt het verschil. Een bijzondere ervaring waarbij jouw bezoekers de strijd tegen elkaar en de klok aangaan. Een unieke mogelijkheid waarbij klanten en prospects elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd nieuwe energie op doen. Niemand zal dit congres en zeker jouw boodschap ooit vergeten.

Hoe pak je dit aan?

Bel ons en we denken met je mee. Mailen mag ook. Biedt ‘De Strijd’ aan als activiteit tussen sessies door of juist als teambuilding workshop. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke activiteit en een echt onvergetelijke activiteit met impact! Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen ervoor dat je het beste congres ooit meemaakt.


Vanaf 22,50 p.p. Excl. BTW
5,0 rating
(2)

Tot 330 personen

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

1,5 uur

Veelgestelde vragen

Inclusief

  • Professionele spelmakers

  • Decor, kleding en requisite

  • Special effects in licht en geluid

  • Prijs voor het winnende team

Vrijblijvend advies?

Gezellige middag met het bedrijf

Wat een leuk spel is dit. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!

5,0 rating
Milou van Ammers

24 oktober 2019

Wat een leuke dag

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om iets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!

5,0 rating
Pieter Zwart

24 oktober 2019

Veelgestelde vragen De Strijd: Congres break-out

De Strijd neemt je mee terug naar de 17de eeuw, waar je je waant in het vervloekte VOC schip De Eenhoorn! Het is de laatste reis op weg naar Amsterdam. De scheepsbel luidt en het spel start. Los samen binnen de de tijd alle opdrachten op met jouw team en ontsnap samen aan De Vloek die jullie te wachten staat. De spellen zijn zo ontwikkeld dat je elkaar nodig hebt en zorgvuldige communicatie resultaat oplevert. Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel is een beloningsmoment dat je samen met jouw team viert.

In principe is De Strijd bedoeld voor volwassenen. Toch kinderen in het gezelschap? Wij zorgen ervoor dat de spelbegeleiders op de hoogte zijn en extra hulp bieden. Wel raden we in dit geval het spel aan voor kinderen vanaf 11 jaar. De Strijd speelt zich af in één ruimte. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit geen enkel probleem.

Op de maan na overal! Een bedrijfskantine, restaurant of hal? Het is allemaal mogelijk. Tijdens De Strijd is het belangrijk dat het gevoel klopt en ieder compleet opgaat in de sfeer. Daarom kleden wij elke ruimte compleet aan tot op de laatste details!

Ja dat kan! Graag maken we je uitje extra bijzonder door De Strijd aan te passen of  helemaal speciaal voor jou op maat te maken.

Ieder uitje wordt begeleid door één of meerdere professionals. Onze spelmakers arriveren op de afgesproken tijd op locatie. Je hoeft ze slechts de juiste ruimte te wijzen, zij zorgen voor de opbouw van het spel. Vervolgens ontvangen ze jouw gezelschap voor de groepsindeling en speluitleg. Zodra je het speelveld betreedt en de klok begint te tikken, ga je meteen van start en vergeet je de rest van de wereld.

Annuleren is mogelijk, maar daarvoor gelden wel een aantal voorwaarden. Als je De Strijd boekt rekent de kapitein van De Eenhoorn namelijk op je komst.

Al een plan of vaag idee? Vul hier het aanvraagformulier in. Zodra wij je aanvraag formulier ontvangen gaan we aan de slag! Eerst nemen wij contact op om je aanvraag door te nemen. Heb je liever een warme stem aan de lijn? Bel ons snel. dan kunnen we nóg meer vertellen.