Communicatietraining

Verbeter de communicatie en samenwerking binnen jouw groep onder leiding van een ervaren coach

Speel De Strijd als communicatietraining

De meest effectieve manier om erachter te komen wat er speelt binnen je team en wat de kwaliteiten zijn van je collega’s. De Strijd is werkelijk magisch. Binnen één dagdeel kom je achter valkuilen, talenten en verborgen kwaliteiten. Hoe mooi is dat? Speel samen het meest sensationele teambuilding spel ‘De Strijd’. Een professionele trainer kijkt mee en weet achteraf dit feilloos te vertalen in een duidelijk rapport met actiepunten. Je team groeit en is scherper na ‘De Strijd’. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen, behalve je concurrent.

Wat kun je verwachten?

Een unieke ervaring waarbij teams een uur de tijd hebben om te ontsnappen aan het voorbestemde lot. De Strijd is zo ontworpen om de competenties communicatie, samenwerking en probleemoplossend vermogen optimaal te stimuleren. Door na afloop de situaties te bespreken met een professionele trainer is het de ideale manier om op een luchtige en interactieve manier te leren.

De Strijd als training duurt een dagdeel en kan op elke locatie in Nederland gedaan worden. Daag ons maar uit, het komt altijd goed. Zelfs beter dan goed.

Voorafgaand aan de training neemt de trainer contact op om de spelende onderwerpen en het doel van de training te bespreken. De training focust zich op groepsniveau, dat wil zeggen: groepsdynamiek, rolverdeling & samenwerking. Vertrouwen groeit en het onbesprokene wordt zichtbaar. Een veilige training waarbij men door spel en actie leert en zich verdiept in elkaar.


Vanaf 49,50 p.p. Excl. BTW
5,0 rating
(2)

Tot 100 personen

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

2:00 uur

Veelgestelde vragen

Inclusief

  • Professionele trainer

  • Evaluatie na activiteit

  • Decor, kleding en requisite

  • Special effects in licht en geluid

  • Prijs voor het winnende team

Vrijblijvend advies?

Wat een ervaring!

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.

5,0 rating
Tim Hol

26 april 2019

Effectieve teambuilding training!

De training was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van ‘De Strijd’ kwamen alle sterke en mindere punten naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!

5,0 rating
Rutger Timmer

19 april 2019

Veelgestelde vragen De Strijd: Communicatietraining

De Strijd neemt je mee terug naar de 17de eeuw, waar je je waant in het vervloekte VOC schip De Eenhoorn! Het is de laatste reis op weg naar Amsterdam. De scheepsbel luidt en het spel start. Los samen binnen de de tijd alle opdrachten op met jouw team en ontsnap samen aan De Vloek die jullie te wachten staat. De spellen zijn zo ontwikkeld dat je elkaar nodig hebt en zorgvuldige communicatie resultaat oplevert. Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel is een beloningsmoment dat je samen met jouw team viert.

In principe is De Strijd bedoeld voor volwassenen. Toch kinderen in het gezelschap? Wij zorgen ervoor dat de spelbegeleiders op de hoogte zijn en extra hulp bieden. Wel raden we in dit geval het spel aan voor kinderen vanaf 11 jaar. De Strijd speelt zich af in één ruimte. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit geen enkel probleem.

Op de maan na overal! Een bedrijfskantine, restaurant of hal? Het is allemaal mogelijk. Tijdens De Strijd is het belangrijk dat het gevoel klopt en ieder compleet opgaat in de sfeer. Daarom kleden wij elke ruimte compleet aan tot op de laatste details!

Natuurlijk! Speel De Strijd als onderdeel van een programma of vraag onze eventplanners wat er nog meer mogelijk is. Een aansluitend diner, lunchpakketen, een fotograaf, paraplu’s, een touringcar, hotelovernachtingen je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor jou. Waarom? Omdat we willen dat je geniet van een onvergetelijk uitje waarbij je volledig ontzorgt wordt.

Ja dat kan! Graag maken we je uitje extra bijzonder door De Strijd aan te passen of  helemaal speciaal voor jou op maat te maken.

Ieder uitje wordt begeleid door één of meerdere professionals. Onze spelmakers arriveren op de afgesproken tijd op locatie. Je hoeft ze slechts de juiste ruimte te wijzen, zij zorgen voor de opbouw van het spel. Vervolgens ontvangen ze jouw gezelschap voor de groepsindeling en speluitleg. Zodra je het speelveld betreedt en de klok begint te tikken, ga je meteen van start en vergeet je de rest van de wereld.

Dat kan. Graag ontvangen we van te voren de teamindeling. Hoeveel personen er in een team zitten hangt af van de groepsgrootte. Onze eventplanners staan voor je klaar om je te adviseren.

Annuleren is mogelijk, maar daarvoor gelden wel een aantal voorwaarden. Als je De Strijd boekt rekent de kapitein van De Eenhoorn namelijk op je komst.

Al een plan of vaag idee? Vul hier het aanvraagformulier in. Zodra wij je aanvraag formulier ontvangen gaan we aan de slag! Eerst nemen wij contact op om je aanvraag door te nemen. Heb je liever een warme stem aan de lijn? Bel ons snel. dan kunnen we nóg meer vertellen.