Bedrijfscompetitie

Een dag lang strijd tussen verschillende teams in het bedrijf

Speel De Strijd binnen jouw bedrijf

Maak kennis met het meest sensationele teambuilding spel voor het gehele bedrijf. Een unieke competitie binnen jouw bedrijf waarbij verschillende teams of afdelingen, gedurende één dag, tegen elkaar strijden om de snelste tijd. In vier sessies van een uur krijgt iedere groep de kans om de klok en elkaar te verslaan. Ideaal voor teams die niet de gehele dag de tijd hebben of als break-out na een zware congresdag of als toetje bij een bijzonder diner.

Laat jouw locatie omtoveren tot de plek waarbij collega’s voor eeuwig met elkaar verbonden zijn door gamification en avontuur. Kies een locatie, wij staan voor je klaar. De teambuilding dag wordt afgesloten met een finale waar geen verliezers zijn. Het team is sterker, men durft op elkaar te leunen en de bedrijfscultuur is vanaf nu extra gericht op groei.


Vanaf 49,50 p.p. Excl. BTW
5,0 rating
(2)

Tot 333 personen

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Dag of dagdeel

Veelgestelde vragen

Inclusief

  • Professionele spelmakers

  • Meerdere sessies van 1,5 uur

  • Decor, kleding en requisite

  • Special effects in licht en geluid

  • Prijs voor het winnende team

Vrijblijvend advies?

Zeer geslaagd afdelings uitje!

Zeer geslaagd afdelingsuitje ! Met 40 personen ‘De Bedrijf Strijd’ doorstaan… Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel positieven reacties gekregen als organisators !

5,0 rating
UMC Utrecht - Gurbey en Anka Snel

9 november 2018

Een geweldige middag met ons hele bedrijf!

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (of slechtste…. :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk! Aansluitend heerlijke gegeten bij Restaurant Fjord in Rotterdam.

5,0 rating
Havelaar & van Stolk | Valentina Visser

5 oktober 2017

Veelgestelde vragen De Strijd: Bedrijfscompetitie

De Strijd neemt je mee terug naar de 17de eeuw, waar je je waant in het vervloekte VOC schip De Eenhoorn! Het is de laatste reis op weg naar Amsterdam. De scheepsbel luidt en het spel start. Los samen binnen de de tijd alle opdrachten op met jouw team en ontsnap samen aan De Vloek die jullie te wachten staat. De spellen zijn zo ontwikkeld dat je elkaar nodig hebt en zorgvuldige communicatie resultaat oplevert. Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel is een beloningsmoment dat je samen met jouw team viert.

In principe is De Strijd bedoeld voor volwassenen. Toch kinderen in het gezelschap? Wij zorgen ervoor dat de spelbegeleiders op de hoogte zijn en extra hulp bieden. Wel raden we in dit geval het spel aan voor kinderen vanaf 11 jaar. De Strijd speelt zich af in één ruimte. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit geen enkel probleem.

Natuurlijk kan dat. De Strijd is een ideale activiteit voor reuring en verbinding op een personeelsfeest, company event of welke gelegenheid dan ook. We hebben zelfs wel eens De Strijd opgebouwd tijdens een familiefeest in de achtertuin. Alles kan!

Op de maan na overal! Een bedrijfskantine, restaurant of hal? Het is allemaal mogelijk. Tijdens De Strijd is het belangrijk dat het gevoel klopt en ieder compleet opgaat in de sfeer. Daarom kleden wij elke ruimte compleet aan tot op de laatste details!

Natuurlijk! Speel De Strijd als onderdeel van een programma of vraag onze eventplanners wat er nog meer mogelijk is. Een aansluitend diner, lunchpakketen, een fotograaf, paraplu’s, een touringcar, hotelovernachtingen je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor jou. Waarom? Omdat we willen dat je geniet van een onvergetelijk uitje waarbij je volledig ontzorgt wordt.

Ja dat kan! Graag maken we je uitje extra bijzonder door De Strijd aan te passen of  helemaal speciaal voor jou op maat te maken.

Ieder uitje wordt begeleid door één of meerdere professionals. Onze spelmakers arriveren op de afgesproken tijd op locatie. Je hoeft ze slechts de juiste ruimte te wijzen, zij zorgen voor de opbouw van het spel. Vervolgens ontvangen ze jouw gezelschap voor de groepsindeling en speluitleg. Zodra je het speelveld betreedt en de klok begint te tikken, ga je meteen van start en vergeet je de rest van de wereld.

Dat kan. Graag ontvangen we van te voren de teamindeling. Hoeveel personen er in een team zitten hangt af van de groepsgrootte. Onze eventplanners staan voor je klaar om je te adviseren.

Jazeker! Tijdens de gehele dag worden de scores bijgehouden op het scoreboord. Aan het eind van de competitie wordt afgesloten met een prijsuitreiking voor de winnaars. Ze gaan niet met lege handen naar huis.

Ja, voor bedrijven is het mogelijk om op factuur te betalen. De administratiekosten bedragen € 22,50 excl. 21% btw.

Annuleren is mogelijk, maar daarvoor gelden wel een aantal voorwaarden. Als je De Strijd boekt rekent de kapitein van De Eenhoorn namelijk op je komst.

Al een plan of vaag idee? Vul hier het aanvraagformulier in. Zodra wij je aanvraag formulier ontvangen gaan we aan de slag! Eerst nemen wij contact op om je aanvraag door te nemen. Heb je liever een warme stem aan de lijn? Bel ons snel. dan kunnen we nóg meer vertellen.

Nee, die zijn niet in begrepen. Het is zeker mogelijk om een drankarrangement bij ons boeken. Start met koffie en thee en eindig met een gezellige borrel.