Over ons

BELEVEN * GENIETEN * ONTHOUDEN

Wat houdt De Strijd in?

De Strijd neemt je mee terug naar de 17de eeuw, waar je je waant in het VOC schip De Eenhoorn! Laat je onderdompelen in het verhaal waarin je je aan boord bevindt als overlevenden van de VOC kolonie Kaap De Laatste Hoop. Het is de laatste reis op weg naar Amsterdam. De scheepsbel luidt en het spel start. Alle opvarenden horen dat de Eenhoorn binnen een uur vergaat. Eén uur om het schip te redden, één uur om jezelf en jouw team naar de veilige haven te brengen. Deze bloedstollende teambuilding activiteit en escape beleving zit vol special effects en is de ultieme escape ervaring voor grote groepen. Goed voor het groepsgevoel en samenwerking!

De Strijd is onderdeel van Puur* Events

De Strijd is een productie van Puur* Events, een evenementenbureau wat sinds 1996 onvergetelijke evenementen organiseert. Van grootse personeelsevenementen tot bedrijfsuitjes, van bijzondere dagprogramma’s tot openingen en marketing events: diversiteit is onze kracht. Wij brengen grootschalige evenementen tot grote hoogtes, maar maken ook kleinere mijlpalen onvergetelijk speciaal. Als full service evenementenbureau met meer dan 20 jaar ervaring snappen we wat nodig is om jouw evenement tot een succes te maken. Transparant, persoonlijk, ambachtelijk, enthousiast en innovatief. Dat maakt het verschil. Alles al gezien en meegemaakt? Wij bewijzen het tegendeel!

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel teambuilding activiteiten tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, tips en inspiratie.

Bel ons op 088-7887005

Vandaag tot 17:30

Stuur een bericht Ga naar het contactformulier